Huippuvuoret





Kerran elämässä. Lähde huippuvuorille!


Tutki Svalbardin koskematonta erämaata tai osallistu sen vilkkaaseen kulttuuritarjontaan sekä ruokailu- ja ostosmahdollisuuksiin.

Napapiirin pohjoispuolella - Pohjoisnavan eteläpuolella

Svalbard sijaitsee napapiirin pohjoispuolella, Pohjoisnavan eteläpuolella - ja keskellä seuraavaa suurta seikkailuasi. Svalbard on syrjässä sijaitseva, eksoottinen ja erityinen paikka. Täällä erilaiset elementit todella hallitsevat. Spitsbergen on Svalbardin suurin saari, jolta löytyy Longyearbyen, maailman pohjoisin kaupunki. Lumimaiseman ympäröimänä löydät rikasta historiaa, kulttuuria, jännittävää eläinelämää sekä aktiviteetteja kaikille.

Hotelli keskeisellä paikalla Longyearbyenissa

Funken Lodge sijaitsee Haugenilla Longyearbyenissa ja sieltä on upea näköala sekä Adventfjordenille että tunnusomaiselle Hiortfjellet-tunturille.

Loputtomasti mahdollisuuksia vuodenajasta riippumatta

Löytöretki Svalbardiin - loputtomia mahdollisuuksia sekä maalta että mereltä. Välittömällä läheisyydellään rikkaaseen ja vaihtelevaan luontoon Svalbard tarjoaa vuodenajasta riippumatta kokemuksia, joita ei löydy muualta maailmassa. Talvella voit lähteä revontulisafarille, ajaa koiravaljakolla, tehdä löytöretkiä jääluoliin ja osallistua fossiilien hakemiseen. Tee päiväretkiä tai pidempiä tutkimusmatkoja, joilla tutustut jäätiköihin, tuntureihin ja vuonoihin lännessä sekä arktiseen erämaahan idässä. Jos sinulla on onnea, saatat nähdä vilauksen jääkarhusta, valaasta sekä Svalbardin porosta. Kesällä voit osallistua patikkaretkiin, kajakkimelontaan ja veneretkille kimaltelevissa vuonoissa kesäauringon alla.

Funken Lodge. Huippuvuoret, Norja

Tilaa uutiskirje, saat 25% alennusta